Strøelse til heste – salg og levering til fornuftige priser

​Vi har altid fokus på kvalitet og glade kunder

​Leder du efter en professionel leverandør af strøelse til heste? Så lad os levere det til dig. Hos Tronagergaard Straw forhandler vi hestestrøelse som for eksempel hø, halm og barkflis.

Vi har mange års erfaring og stor viden, og alle vores produkter er i højeste kvalitet. Vi har naturligvis kvalitetssikring. Derfor har vi de gladeste kunder.

Vi samarbejder med transportfirmaer i Danmark og andre lande i EU, og vi har fast levering på Sjælland, på Fyn og i Jylland hver uge.

Halmstrøelse som stråfoder og tidsfordriv

​Der er mange forskellige strøelsestyper, og vi kan blandt andet levere halm og flis. Strøelsen har en afgørende betydning for hestens velvære, men også for både arbejdsbehovet og økonomien.

Halm hører til den mest populære form for strøelse, og det er der adskillige årsager til. Dels har det en god sugeevne og en høj komposteringsevne. Dels fungerer det som stråfoder og holder samtidig hesten beskæftiget i mange timer.

Vi sælger både hø, halm og barkflis. Vi sikrer, at hele forløbet fra produktion til levering sker så effektivt som muligt, så vi kan tilbyde en fornuftig pris. Vi sikrer samtidig, at vores produkter bliver behandlet ordentligt under hele processen.

Få et uforpligtende tilbud på strøelse

​Kontakt os for at høre om de forskellige strøelsestyper og om vores priser. Så finder vi frem til en god løsning, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for salg og levering af den ønskede strøelse til heste. Vi sælger bl.a. også miniwrap til heste

Vi samarbejder med​

3 GRUNDE TIL AT VÆLGE

TRONAGERGAARD

01​

Levering over hele landet. Vi transporter hver uge! Vi leverer kvalitet til gode priser, hurtigt, nemt og billigt!​

02

Vi både køber og sælger god halm til foder og strøelse, og det har altid været vigtigt for os at vores kunder er tilfredse.

03

Hvis du har et ønske om et gratis uforpligtende tilbud, kan du hurtigt ringe til os og få det​

Tronagergaard Straw

Tronagergaard
​Seerdrupvej 11, DK-4200 Slagelse

Find os her

​CVR: 18772299

white-phone-fill +45 20 15 02 4920 75 95 92​

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

​Send din mail til karl@tronagergaard.dk 

Vores Facebooksider er hacket:

​Karl-Erik Leander Larsen

Tronagergaard Straw

Produkter vi handler med​

Er desværre blevet hacket - vi arbejder på sagen!

-->