Halm til salg i højeste kvalitet

Halmballer sælges til ind- og udland

Er du på udkig efter halmballer til salg i god kvalitet? Så er du kommet til den helt rigtige forhandler.

Hos Tronagergaard Straw på Sjælland ønsker vi at gøre det lidt nemmere for dig, når du har brug for en udbyder af halm. Vores dygtige stab af dedikerede medarbejdere har mange års erfaring med både salg og levering af halm i indland såvel som udland.

Vi ved, hvad det kræver at gøre en god handel i netop din specifikke situation. Hvad end du leder efter halm til salg, transport af halm eller begge dele, sidder vi klar med en skræddersyet løsning til dig.​​

Mindre høballer 17 – 20 kg

Godt kvalitets hø - Vi producerer og forhandler dette produkt.

Kontakt os for bestilling.

Levering af vores halmballer til salg

I forbindelse med at vores halmballer sælges, kan vi tilbyde transport- og salgsløsninger til både ind- og udland. Vi kører naturligvis hele Danmark rundt, både Sjælland, Jylland og Fyn, men samtidig har du også mulighed for at modtage varer i både Norge, Sverige, Tyskland, Belgien og Holland. Derudover tilbyder vi også salg og transport til Mellemøsten. Det kan for eksempel være til Dubai, Qatar eller Saudi Arabien.

Alle transportopgaver udføres udelukkende af fagfolk, der ved, hvad de laver. Du kan altså være sikker på, at den bestilte ordre kommer sikkert frem hele året rundt, og vi sender nye leverancer hver uge.

Hvad koster vores halm og halmballer?

Vi har et stort udvalg af halmballer til salg, og vores priser afhænger af, hvilken løsning du vælger. Du kan blandt andet vælge mellem følgende løsninger:

  • Wrap / Silage-produkter: Tørt til heste, fugtigt til køer
  • Bigballer 500 – 600 kg (129 x 122 x 240 cm), 20/22/24 baller pr. læs
  • Maxi Big 90 x 120 x 245 cm.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du dog altid forvente, at vores halmballer sælges til en billig pris. Vi udarbejder gerne et skræddersyet tilbud på din ordre.

Salg af halm i bedste kvalitet

Hos Tronagergaard Straw er vi vant til at sælge vores hø og halm til både danske og udenlandske kunder, og vi har altid leveret kvalitet. Vi gør os umage for at kunne levere det bedste produkt. Du er derfor sikret, at produktet er blevet behandlet ordentligt, og at det ankommer hos dig i den forventede stand. Det er vigtigt for os, at vores kunder modtager det produkt, de forventer, og at vi derved fremstår som en troværdig leverandør.

Kontakt os og hør mere om vores halm til salg

Hvis du har spørgsmål omkring nogle af vores produkter, eller de forskellige muligheder for en handel, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

QUALITY

MANAGEMENT​

Our Manufacturing Practice and other documentation gives our customers at home and abroad as well as authorities assurance that we work systematically, responsibly and hygienically in our handling and transport of feed.​​

Vi samarbejder med​

3 GRUNDE TIL AT VÆLGE

TRONAGERGAARD

01​

Levering over hele landet. Vi transporter hver uge! Vi leverer kvalitet til gode priser, hurtigt, nemt og billigt!​

02

Vi både køber og sælger god halm til foder og strøelse, og det har altid været vigtigt for os at vores kunder er tilfredse.

03

Hvis du har et ønske om et gratis uforpligtende tilbud, kan du hurtigt ringe til os og få det​

Tronagergaard Straw

Tronagergaard
​Seerdrupvej 11, DK-4200 Slagelse

Find os her

​CVR: 18772299

white-phone-fill +45 20 15 02 4920 75 95 92​

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

​Send din mail til karl@tronagergaard.dk 

Vores Facebooksider er hacket:

​Karl-Erik Leander Larsen

Tronagergaard Straw

Produkter vi handler med​

Er desværre blevet hacket - vi arbejder på sagen!

-->