Køb af hø og halm

Vi giver dig en fair pris​​

Vi sælger ikke kun hø og halm – vi tager også imod det, hvis du har problemer med at få aflagt dine overskydende produkter. Alt afhænger selvfølgelig af kvalitet og type, men vi giver dig en individuel pris på, hvad vi kan tilbyde dig for din ladning af hø og halm.

Enkel proces med køb af hø og halm​

Når vi køber dit hø og halm, vil vi gøre det så simpelt som muligt.. Du ringer til os og giver os information omkring det, du ønsker at sælge os, hvorefter vi giver dig en pris. Du kan både vælge at aflevere det til os, men vi kan også afhente efter aftale. Transportopgaverne udføres af professionelle transportfirmaer fra Danmark, Holland og Tyskland. Vi transporter hver uge fra Danmark til Holland, Sverige og Norge.

Ligeledes har vi mulighed for at omsætte kort strandsvingelhalm, hvad enten det er høstet med rotormejetærsker eller snittet.

Modtag betaling for mange sorter​

Med vores køb af hø og halm tager vi både imod halm fra frøgræs, korn og rasp, og har du noget helt fjerde til både foder og strøelse, tager vi gerne et kig på det for dig. Alle tilbud er helt uden bindinger og skrift med småt.

Last af eksport biler​

Kontakt

Hør, hvad vi kan gøre for dig på +45 20 15 02 49 eller smid os en mail på karl@tronagergaard.dk og få et godt tilbud.​ Du kan også trykke på knappen herunder, og gå direkte til vores kontaktside.

Vi arbejder efter samme principper som GMP + certificering

Vi samarbejder med​

3 GRUNDE TIL AT VÆLGE

TRONAGERGAARD

01​

Levering over hele landet. Vi transporter hver uge! Vi leverer kvalitet til gode priser, hurtigt, nemt og billigt!​

02

Vi både køber og sælger god halm til foder og strøelse, og det har altid været vigtigt for os at vores kunder er tilfredse.

03

Hvis du har et ønske om et gratis uforpligtende tilbud, kan du hurtigt ringe til os og få det​

Tronagergaard Straw

Tronagergaard
​Seerdrupvej 11, DK-4200 Slagelse

Find os her

​CVR: 18772299

white-phone-fill +45 20 15 02 4920 75 95 92​

Telefontider​:

Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

​Send din mail til karl@tronagergaard.dk 

facebook-app-symbol (1)  instagram   twitter   linkedin   tik-tok  youtube (1)

-->