Køb af hø og halm

Vi giver dig en fair pris​​

Vi sælger ikke kun hø og halm – vi tager også imod det, hvis du har problemer med at få aflagt dine overskydende produkter. Alt afhænger selvfølgelig af kvalitet og type, men vi giver dig en individuel pris på, hvad vi kan tilbyde dig for din ladning af hø og halm.

Enkel proces med køb af hø og halm​

Når vi køber dit hø og halm, vil vi gøre det så simpelt som muligt.. Du ringer til os og giver os information omkring det, du ønsker at sælge os, hvorefter vi giver dig en pris. Du kan både vælge at aflevere det til os, men vi kan også afhente efter aftale. Transportopgaverne udføres af professionelle transportfirmaer fra Danmark, Holland og Tyskland. Vi transporter hver uge fra Danmark til Holland, Sverige og Norge.

Ligeledes har vi mulighed for at omsætte kort strandsvingelhalm, hvad enten det er høstet med rotormejetærsker eller snittet.

Modtag betaling for mange sorter​

Med vores køb af hø og halm tager vi både imod halm fra frøgræs, korn og rasp, og har du noget helt fjerde til både foder og strøelse, tager vi gerne et kig på det for dig. Alle tilbud er helt uden bindinger og skrift med småt.

Kontakt

Hør, hvad vi kan gøre for dig på +45 20 15 02 49 eller smid os en mail på karl@tronagergaard.dk og få et godt tilbud.​ Du kan også trykke på knappen herunder, og gå direkte til vores kontaktside.

GMP +​

KVALITETSSTYRING

Vores GMP+ certificering og øvrig dokumentation skal give vores kunder i ind- og udland, myndigheder og det certificerende organ sikkerhed for, at vi arbejder systematisk, ansvarligt og hygiejnisk i forbindelse med vores håndtering og transport af foderstoffer.

Ring til os på
+45 20 15 02 49

3 GRUNDE TIL AT VÆLGE

TRONAGERGAARD

01​

Levering over hele landet. Vi transporter hver uge! Vi leverer kvalitet til gode priser, hurtigt, nemt og billigt!​

02

Vi både køber og sælger god halm til foder og strøelse, og det har altid været vigtigt for os at vores kunder er tilfredse.

03

Hvis du har et ønske om et gratis uforpligtende tilbud, kan du hurtigt ringe til os og få det​

Privatlivspolitik

Tronagergaard Straw
Tronagergaard

Seerdrupvej 11
DK-4200​Slagelse

Find os her

​CVR: 18772299​

Telefon:(+45)20150249

karl@tronagergaard.dk 

-->