Salg & Køb af Hø og Halm

– En god handel

​Hos Tronagergaard Straw ønsker vi at gøre det lidt nemmere for, når du har bestemt dig for din udbyder af salg af hø og halm. Vores dygtige stab af dedikerede medarbejdere har mange års erfaring med både salg og levering af hø og halm. Vi ved, hvad det kræver at lave en god handel i netop din specifikke situation.

Hvad end du leder efter salg, transport eller begge dele af hø eller halm, sidder vi klar i kulissen med en skræddersyet løsning til din ladning.

Stærke eksportløsninger med salg af hø og halm

Når vi foretager salg af hø og halm, kan vi tilbyde transport- og salgsløsninger til både ind og udland. Vi kører naturligvis hele Danmark rundt, men samtidig har du også mulighed for modtage varer i både Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

Alle transportopgaver udføres udelukkende af fagfolk, der ved, hvad de laver. Du kan altså være sikker på, at den bestilte ordre kommer sikkert frem hele året rundt. Vores halm udvindes af både hvede og byg.

Ugentlig transport og leverance

Vores verificerede vognmænd kører hver uge rundt om i hele landet. Vi kan tilbyde følgende løsninger:

-​Hø- og halmballer fra 15 til 800 kg egnet til bulk-forbrugere.
-​Big Bales Dimension 129 x 122 x 240 cm. 500 – 600 kg 20, 22 eller 24 baller/læs.
-​Små baller af “Kentucky hø” 15 kg

Giv os et kald på 20 15 02 49 eller skriv til os på karl@tronagergaard.dk og få et uforpligtende tilbud på vores salg af hø og halm. Vi glæder os til at høre fra dig.

QUALITY MANAGEMENT

Our Manufacturing Practice and other documentation gives our customers at home and abroad as well as authorities assurance that we work systematically, responsibly and hygienically in our handling and transport of feed.

Read more