Salg af barkflis i Danmarks bedste kvalitet

Store mængder

Står du og skal bruge større mængder af barkflis, kan vi hos Tronagergaard Straw tilbyde dig akkurat den mængde, som du lige står og mangler. Med vores salg af barkflis styrer du nemlig helt selv hvad du vil have, hvor meget du vil have og hvornår du vil have det.

Levering lige til døren, eller hent selv

Når du handler hos os, er det ligegyldigt, om du selv ønsker at hente i egen trailer eller vil have det leveret hjem til dig. Vi står klar til at fylde din trailer op, hvis du vælger selv at afhente, men skulle du være forhindret i dette af den ene eller anden grund, leverer vi direkte til din hoveddør.

Vores transporter kommer ugentligt rundt i hele Danmark. Du kan altså få din ordre inden for ganske få dage. Har du dog egen trailer eller ladvogn, kan du helt omkostningsfrit få fyldt dit lad op med din købte vare hos os.

Sikker transport og god behandling

Alle vores vognmænd er autoriserede og kører efter ordentlige forhold, så din levering kommer sikkert frem. Den gode transport er en del af den gode service, vi ønsker, at du skal opleve hos os. Kundetilfredshed er den største anerkendelse, man som serviceudbyder kan få.Kontakt

Ønsker du at gøre brug af vores salg af barkflis, sidder vi klar til at guide dig igennem hele processen på telefon +45 20 15 02 49 eller via mail på karl@tronagergaard.dk. Ring i dag og hør uforpligtende om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt

GMP +

KVALITETSSTYRING

Vores GMP+ certificering og øvrig dokumentation skal give vores kunder i ind- og udland, myndigheder og det certificerende organ sikkerhed for, at vi arbejder systematisk, ansvarligt og hygiejnisk i forbindelse med vores håndtering og transport af foderstoffer.

Læs mere

Ring til os på
+45 20 15 02 49