Hø og halm sælges

En god handel

Hos Tronagergaard Straw ønsker vi at gøre det lidt nemmere for dig, når du har brug for en udbyder af hø og halm. Vores dygtige stab af dedikerede medarbejdere har mange års erfaring med både salg og levering af hø og halm. Vi ved, hvad det kræver at lave en god handel i netop din specifikke situation. Hvad end du leder efter salg, transport eller begge dele, sidder vi klar med en skræddersyet løsning til dig.

Analyser

AR-19-DR-015027-01
AR-19-DR-015026-01
AR-19-DR-015025-01
AR-19-DR-015024-01
Analyse af Wraphø, klik her

Hø og halm sælges i følgende løsninger:

  • Wrap / Silage produkter Tørt til heste, fugtigt til køer.
  • Hø- og halmballer fra 15 til 800 kg
  • ​Big Bales 500 – 600 kg (129 x 122 x 240 cm), 20/22/24 baller pr læs
  • Maxi Big 90 x 120 x 245 cm
  • Lucerne hø – Alfalfa Hay
  • Små baller af “Kentucky hø” 18 kg

Forarbejdet halm og hø – Strø-produkter

Udover salg af hø og halm, tilbyder Tronagergaard også strø-produkter. Her gælder de samme principper for kvaliteten som der gør for alle vores produkter. Strømaterialet, der består af fine og grove spåner, snittet halm og halmpiller, giver en behagelig bund for dyrene og en god sugeevne.

Hø og halm i bedste kvalitet

Tronagergaard Straw er vant til at sælge vores hø og halm til både danske og udenlandske kunder, og har altid leveret kvalitet. Vi er GMP+ certificerede, som et bevis på den umage vi gør, for at kunne levere det bedste produkt. Med en GMP+ Certificeret leverandør, er du sikret af produktet er blevet behandlet ordentligt, og ankommer hos dig i den forventede kvalitet. Det er vigtigt for os at kunderne modtager det produkt de forventer, og derved fremstå som en troværdig leverandør.

Salg til ind- og udland

​Når vi foretager salg af hø og halm, kan vi tilbyde transport- og salgsløsninger til både ind og udland. Vi kører naturligvis hele Danmark rundt, men samtidig har du også mulighed for modtage varer i både Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Alle transportopgaver udføres udelukkende af fagfolk, der ved hvad de laver. Du kan altså være sikker på, at den bestilte ordre kommer sikkert frem hele året rundt, og vi sender nye leverancer hver uge.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller de forskellige muligheder for en handel, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 20 15 02 49 eller mail karl@tronagergaard.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular, ved at trykke på knappen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

GMP +

KVALITETSSTYRING

Vores GMP+ certificering og øvrig dokumentation skal give vores kunder i ind- og udland, myndigheder og det certificerende organ sikkerhed for, at vi arbejder systematisk, ansvarligt og hygiejnisk i forbindelse med vores håndtering og transport af foderstoffer.

Læs mere

Ring til os på
+45 20 15 02 49

  • Traktor høster halm
  • Halmballe